Word lid van Vereniging Kievitsbuurten

Waarom lid worden van de Vereniging Kievitsbuurten?

Vereniging Kievitsbuurten is een vereniging voor de eigenaren en/of familieleden die in het bezit zijn van een perceel met of zonder huisje in de Noordelijke- en/of Zuidelijke Kievitsbuurt in Breukelen. De vereniging maakt zich sterk voor het in standhouden van de natuurwaarden, legakkerherstel, is vraagbaak en houdt zich bezig met het analyseren, meedenken, adviseren en stroomlijnen van gemeentelijke- en provinciale plannen.

Word ook lid, want...

  1. Samen staan we sterker: De Vereniging Kievitsbuurten is gebouwd op de kracht van een gemeenschap. Als lid maak je deel uit van een netwerk van eilandbewoners die elkaar helpen, ideeën delen en samenwerken aan projecten die de Kievitsbuurten behouden, onderhouden en verbeteren.
  2. Toegang tot informatie en hulpbronnen: Als lid krijg je toegang tot waardevolle informatie over lokale evenementen, belangrijke ontwikkelingen in de buurt en hulpbronnen die beschikbaar zijn voor bewoners. Of het nu gaat om nieuwsbrieven, subsidieregelingen, online forums, je blijft altijd op de hoogte van wat er speelt.
  3. Betere communicatie met de autoriteiten: De Vereniging Kievitsbuurten fungeert als een stem voor de bewoners bij lokale overheden en andere instanties. Als lid heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan gesprekken en besluitvormingsprocessen die invloed hebben op de Kievitsbuurten.
  4. De vereniging zorgt voor verbinding: De vereniging organiseert 1x per jaar (1e zaterdag van juli) een ledenborrel en er is jaarlijks (1e dinsdag van april) een Algemene Leden Vergadering.

Contributie

Als je eigenaar of familielid bent van een eigenaar van huisje of een perceel in de Noordelijke- en Zuidelijke Kievitsbuurt, nodigen we je graag uit om lid te worden voor slechts € 19,50 per jaar. Als lid krijg je toegang tot ons ledengebied op de website. Hier vind je onder andere de laatste nieuwsbrieven, verslagen van commissievergaderingen en profielen van onze leden.

Kortom

Als de Kievitsbuurten en haar omgeving ook jouw hart veroverd hebben, dan is lid worden van de Vereniging Kievitsbuurten een geweldige manier om betrokken te zijn bij toekomstige ontwikkelingen en om in contact te komen met andere liefhebbers van de Kievitsbuurten. Sluit je aan en ontdek wat onze vereniging te bieden heeft op www.kievitsbuurten.nl.

Word nu lid

Ook interessant

Hier komt een listing met pagina's die ook interessant zijn voor de bezoeker.